HET REINIGEN VAN Bedrijfsbestratingen 

Onze businessunit “eenschoonterras.nl” krijgt steeds meer de vraag vanuit de zakelijke markt, of wij ook in staat zijn om bedrijfsbestratingen te kunnen reinigen. Men wil graag een frisse uitstraling bij binnenkomst van het bedrijf.

Wij hebben de juiste apparatuur (heet of koud water) om dit te kunnen uitvoeren.  Waarom zouden wij dit dan niet meepakken? Om het resultaat van reiniging te kunnen zien, adviseren wij u om eens onze site www.eenschoonterras.nl te bezoeken.

Heeft u interesse, laat het ons weten.

 

“STEEDS ACTUELER IN HET NIEUWS “HET OPLADEN VAN ELEKTRISCHE AUTO’S

Vanaf nu leverbaar “Zeca oplaadhaspels”  voor elektrische voertuigen.
Merk “Zeca”  is het eerste bedrijf dat is gekomen met een 6-tal modellen voor het elektrisch laden.

De 6 modellen zijn nu bij ons beschikbaar. Meer informatie is te vinden onder de rubriek “Elektrisch Opladen Voertuigen” Vanuit de markt is gebleken dat er veel vraag is naar deze haspels vandaar dat wij deze haspels hebben bijgevoegd in ons leveringsprogramma.

Wellicht kunnen wij u hiermee van dienst zijn.

 

“EEN AUTOMATISCH GESTUURDE BOTERPERS” 

RijTech Components kreeg een aanvraag voor het ontwikkelen van een machine die kleine boterblokjes moest gaan maken. Dit was voor ons weer een nieuwe uitdaging. Binnen korte tijd is er een nieuwe machine ontwikkeld (zie foto bij producten). “Een automatisch gestuurde boterpers”.  Wij zijn erg trots op het eindresultaat.

Inhoud perskamer 100 kilogram (4x 25 kg. blokken of 10x 10 kg. blokken). Eindproduct kleine boterblokjes 15x15x9 mm..

Botertemperatuur maximaal 14 graden. Cyclus tijd heen & terug in 3,5 minuut. Zeer geschikt voor de industriële bakker.

Voordeel; de kleine boterblokjes worden beter vermengd met de bloem in een grote deegkuip. Het geheel in RVS uitvoering. Levering incl. CE markering. Makkelijk reinigbaar. Het geheel is verrijdbaar, dus makkelijk op elke plaats inzetbaar. Vraag naar onze mogelijkheden.

 

“RIJTECH COMPONENTS  ontzorgt de technische dienst”

Het inventariseren van uw transportbanden behoort tot onze mogelijkheden. Voordeel: snel en adequaat handelen bij defecte transportbanden. Uw gehele productieproces wordt in lijn gebracht.

Door een investering in de pers-gereedschappen zijn wij in staat om de 24/7 diensten verder uit te bouwen. RijTech Components werkt met snelle persen om transportbanden/aandrijfriemen bij u ter plekke te kunnen lassen, u hoeft u machines niet te demonteren voor het vervangen van een transportband. Wij hebben uw band binnen enkele minuten eindloos gemaakt. (bel voor de mogelijkheden)

Wij werken met een vast laag-uurtarief op elk moment van de dag of in het weekend, zeer aantrekkelijk dus!!

De materialen die wij gebruiken komen van de beste fabrieken, die kwalitatief hoogwaardig zijn.

Graag zijn wij u van dienst.

Bel voor een afspraak: 0031(0)-6-10 995 427

 

“EXTRA TAK VAN SPORT” 

RijTech Components wil zich graag breed oriënteren en groeien in de huidige markt. Wij staan open voor nieuwe aanvragen en uitdagingen. Het ontzorgen van onze klanten is ons streven. Voorbeeld hiervan is een verdere uitbreiding in het onderhouden van onder- en bovengrondse afvalcontainers voor o.a. Textiel, Restafval en Glas. Een verdere groei hierin  is zeker mogelijk. Wij hebben hier een fulltime job voor kunnen creëren. Het uiterlijk van een ondergrondse- of bovengrondse container is voor elke gemeente heel belangrijk. Er staan nog teveel vieze containers in elk dorp of stad. In de productgroep “Containerreiniging” geven wij u een algemene indruk van de werkzaamheden.

Mocht u interesse hebben, neem dan gerust contact op en wij kijken naar de mogelijkheden.