“RijTech Components” de leverancier voor al uw technische componenten, systemen, machines en service. Wij helpen u bij het bedenken van technische oplossingen.

Wij begeleiden u bij het ontwerpen en ontwikkelen van interne transportsystemen en machines. Tevens hebben wij een heel breed leveringsprogramma van allerhande onderdelen.

RijTech Components heeft diverse specialisten die zich bezighouden met de engineering, advisering en de productie van technische materialen/machines. Met de ervaringen die wij hebben zijn wij in staat u te helpen bij verschillende projecten.

Wij ontzorgen alle technische diensten in verschillende markten, dit betekent dat zij zich bezig kunnen blijven houden met de werkzaamheden waar zij goed in zijn. Wij zoeken naar de juiste oplossing ten aanzien van de vraagstelling van een TD’er.

Door middel van het Productenoverzicht en de Shop kunt u heel eenvoudig zoeken. U kunt uiteraard ook de zoekfunctie gebruiken. Staat uw onderdeel of wat u zoekt er niet bij dan raden wij u aan om ons een mail te sturen. Wij willen u blijven ontzorgen.

Onze website is continu in beweging, er worden nog steeds producten en mogelijkheden aangevuld.

Onze markten: (zakelijk & particulier)

De (Algemene) industrie: distributiecentra’s, land-& tuinbouw, papierverwerking, drukkerijen, onderhoudsbedrijven, krattenwasserijen, kledinginzameling (sortering & verwerking), garageonderhoudsbedrijven (auto- en vrachtwagens), houtverwerking, textielbedrijven, garenproductiebedrijven, tapijtenproductiebedrijven, verpakkingsproductiebedrijven, automotiv, rubberverwerking, kartonproductiebedrijven, kassasystemen, postverwerking, tabakindustrie, konstruktiebedrijven.

Voedingsmiddelen industrie: alle bakkerijen (koek, pizza, brood, taart etc.), vleesverwerking (vlees en gevogelte), visverwerking, eierverwerking, groenteverwerking, zoetwarenproductiebedrijven.

Het komt er dus op neer dat we de benodigde producten in elke tak van de industrie kunnen leveren!

Onze missie is: “Voor elke vraag heeft RijTech Components een oplossing”

Elke specialist doet waar hij goed in is en dat maakt RijTech Components sterk. Ons advies is om eens te kijken naar het onderwerp “producten” en de “shop” hier vindt u ons gehele programma: “Producten” 

“De particuliere markt” voor deze markt hebben we bijvoorbeeld een mooi programma in “oplaadhaspels voor de elektrische auto’s”. Geen breuk en losse, vieze kabels meer.

Het jaarlijks reinigen van terrassen, bestratingen en opritten wordt voor de particuliere en zo ook voor de zakelijk markt, door ons, veel uitgevoerd.