Uw technische

leverancier

“RijTech Components” de leverancier voor al uw technische componenten, systemen, machines en service. Wij helpen u bij het bedenken van technische oplossingen.

Wij begeleiden u bij het ontwerpen en ontwikkelen van interne transportsystemen en machines. Tevens hebben wij een heel breed leveringsprogramma van allerhande onderdelen.

Wat Maakt ons Bijzonder

01

wij denken mee

RijTech Components heeft diverse specialisten die zich bezighouden met de engineering, advisering en de productie van technische materialen/machines. Met de ervaringen die wij hebben zijn wij in staat u te helpen bij verschillende projecten.

02

Ontzorgen

Wij ontzorgen alle technische diensten in verschillende markten, dit betekent dat zij zich bezig kunnen blijven houden met de werkzaamheden waar zij goed in zijn.

03

Voor elke vraag een oplossing

Door middel van het Productenoverzicht en het Leveringsprogramma kunt u heel eenvoudig zoeken. U kunt uiteraard ook de zoekfunctie gebruiken. Staat uw onderdeel of wat u zoekt er niet bij dan raden wij u aan om ons een mail te sturen. Wij willen u blijven ontzorgen.

04

Continu in beweging

Onze website is continu in beweging, er worden nog steeds producten en mogelijkheden aangevuld.

Ons team van specialisten

Rudy Horne

Founder, Brand Strategist

Sabrina Philip

Creative Director

Teegan Squires

Web Designer

Cruz Lowry

Digital Marketing Manager

Zie onze uiteenlopende markten

De (Algemene) industrie: distributiecentra’s, land-& tuinbouw, papierverwerking, drukkerijen, onderhoudsbedrijven, krattenwasserijen, kledinginzameling (sortering & verwerking), garageonderhoudsbedrijven (auto- en vrachtwagens), houtverwerking, textielbedrijven, garenproductiebedrijven, tapijtenproductiebedrijven, verpakkingsproductiebedrijven, automotiv, rubberverwerking, kartonproductiebedrijven, kassasystemen, postverwerking, tabakindustrie, konstruktiebedrijven.

Voedingsmiddelen industrie: alle bakkerijen (koek, pizza, brood, taart etc.), vleesverwerking (vlees en gevogelte), visverwerking, eierverwerking, groenteverwerking, zoetwarenproductiebedrijven.

Klanten waar wij mee samenwerken

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het zoeken naar het product voor u? Neem dan contact op met een van onze specialisten en zij helpen u graag verder!